Reviews

Wat hebben we genoten van onze week in Casa San Pietro. Een sfeervol huis, van alle gemakken voorzien, op een fijne plek met prachtig uitzicht! We waren echt onder de indruk bij aankomst! We werden hartelijk ontvangen en konden direct genieten van een koel glas wijn bij het zwembad. Het huis is prachtig ingericht, en we hebben plezier gehad van de tijdschriften en boeken! Rond het huis zijn veel mogelijkheden om lekker te kunnen zitten. Kortom: een aanrader! We hebben ons dan ook prima vermaakt, zijn naar zee geweest in Senigallia, hebben Urbino bezocht en de markt in Corinaldo. Heerlijk uit eten geweest in Loretello en Nidastore. Er is zoveel te doen in de omgeving en dat allemaal met prachtig weer.

Familie van Benthem (augustus 2016)


Ons verblijf in Casa San Pietro deze zomer was weer geweldig. De afgelopen jaren hebben we één van de beneden appartementen gehuurd (met portico!), maar dit jaar hebben we met onze zoons en hun vriendinnen van het hele huis kunnen genieten. Wat een sfeervolle locatie en comfortabel verblijf. Prachtig rondom uitzicht over de velden en alles is tot in de puntjes verzorgd. Vooral genoten van de rust en heerlijke lokale Italiaanse keuken. Een fijne vakantieplek om naar terug te verlangen!

Familie Wijnenga (juli 2016)


Het was een geweldig appartement in een prachtige omgeving. De eigenaren hebben hun woning mooi en stijlvol gerenoveerd, met de nodige luxe. We hebben mooie wandelingen gemaakt naar en vanuit de dorpen en stadjes in de omgeving.

Familie Roodenburg (juni 2016)


We hebben een heerlijke tijd gehad in de sfeervolle appartementen Madonna del Piano en Loretello, van alle gemakken voorzien inclusief goed gedocumenteerde mappen van beziens- en etenswaardigheden in de omgeving. En de heerlijke lokale wijnen niet te vergeten. De rust, de mooie uitzichten, het zwembad, het terras onder de moerbeibomen en de aantrekkelijke dorpjes in de omgeving van San Pietro maakt dat we graag nog eens terugkomen.

Renée & Werner Haas, Reinier & Fabienne (september 2015)


Aan het einde van de wereld en dan nog net iets verder het grindpad afdalen, bereik je het haast hemelse Case San Pietro. Een prachtig gerestaureerde boerderij te midden van het Italiaanse heuvellandschap. We arriveerden in het donker en werden super gastvrij ontvangen. Toen we de volgende ochtend wakker werden stonden we versteld van het fantastische uitzicht. We waren direct onder de indruk van het weidse uitzicht op de velden en de toppen van de Apennijnen. We voelden ons meteen 'thuis'.

De boerderij is van een luxe eenvoud. Oude elementen zijn bewaard gebleven zoals de beginselen van de eerste muren. Prachtige eikenhouten panelen voor de glazen deuren karakteriseren het Italiaanse. Wij verbleven in het tweekamer-appartement Madonna del Piano. Het appartement is zeer schoon, praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien! Ook voor onze zoon Mats (6 maanden) ontbrak niets. In de portico geniet je van het uitzicht op het zwembad en de omgeving. Door de beleving vanuit de portico waan je jezelf in een schilderij waarvan je urenlang kunt genieten. Rondom de boerderij zijn verscheidende terrassen en verkoelende plekjes met unieke uitzichten. Je kunt druiven plukken van de trossen rondom het huis. Heerlijk!

In de nabije omgeving bevinden zich onweerstaanbaar goede lokale restaurants. Onze ultieme beleving was in het dorpje Nidastore. Hier geniet je op een pittoresk dorpsplein van heerlijk zelfgemaakte Italiaanse lekkernijen. Probeer zeker de zelfgemaakte tiramisu en de huisgemaakte limoncello.

Kortom ben je op zoek naar een fantastisch huis met uitzicht, rust en voortreffelijke Italiaanse lekkernijen in de nabije omgeving, dan beleef je hier een ultieme vakantie!

Susanne, Tim en Mats (augustus 2015)


We zijn inmiddels al weer een aantal dagen terug uit Italië en we wilden toch nog even laten weten hoe fantastisch we het hebben gehad in het mooie huis in San Pietro. Het voldeed aan alle verwachtingen en meer, want hoe de omgeving en de rust daar is, kun je natuurlijk niet op een website beschrijven. Ook de ontvangst door Peter en Paulien (waar we ook nog een kookworkshop hebben gedaan) was uitstekend. Kortom: het was ons een zeer groot genoegen en dat geldt ook voor onze zoons en hun vriendinnen!

Familie Van Bemmelen (juli 2015)