Reviews

Casa San Pietro heeft onze verwachtingen overtroffen. En wij hebben enorm genoten en ons kunnen opladen. Ik heb in jaren niet zo veel kunnen lezen... Heerlijk! Punten die het vermelden waard zijn: elke dag broodservice, wasmachine en droger, horren en ventilatoren aanwezig, uitgebreide boekverzameling en veel keukenaccessoires. Verder maakt de smaakvolle inrichting, de zichtbare aandacht voor details, de geweldige locatie & het uitzicht dit huis een echte aanrader. Ook het contact met Gino en Veronique (de beheerders) is prettig.

Familie Vermeij (augustus 2018)


Wat een heerlijk huis is Casa San Pietro! We hebben met ons gezin (met 3 kinderen) genoten van de rust, de privacy, de prachtige omgeving en uiteraard van het zwembad. Het huis heeft een mooie afwerking en er is meer dan genoeg ruimte in en om het huis. Er is altijd wel een plekje in de schaduw te vinden waar je heerlijk kan zitten. De beheerders wonen vlakbij en zijn erg aardig en behulpzaam, ze gaven ook leuke tips. In de nabije omgeving zijn tal van goede restaurants. We hebben heimwee en komen graag nog eens terug!

Familie Weijers (augustus 2018)


Afgelopen maandag zijn we weer begonnen met ons werk maar tijdens deze dagen dwalen onze gedachtes vaak af naar onze heerlijke vakantie van de afgelopen weken in appartement Loretello in Casa San Pietro. Twee dagen reizen over volle wegen was het meer dan waard. Wat een fantastische locatie en omgeving! De aankomst over de strada bianca gaf in het begin wel wat vraagtekens, maar met de beschreven route in de hand was het goed te doen. En wat een prachtig einde van de weg. Een bijna mythische vallei waardoor het vakantiegevoel meteen aanwezig was. Een prachtige woning, met mooi en fijn appartement, volop privacy, diverse terrassen, schaduw en zon plekken, met een heerlijk zwembad voor de verkoeling. De Nederlandse eigenaren hebben een informatieboek gemaakt en diverse tips voor de omgeving. Het appartement heeft een sfeervolle inrichting, mooi onderhouden en met details voor de inrichting. De combinatie van de ligging, uitzicht, uitstraling van het huis en de rust maakt het tot een unieke locatie. Het is onze eerste ervaring met Le Marche geweest maar zeker niet de laatste. Wat een mooi en authentiek deel van Italië zeg! Mede ook door het informatieboek zijn we iedere dag op pad geweest. Het restaurantje met een geweldige tuin in Loretello hebben we, als een soort eerbetoon aan het appartement ook bezocht. De vriendelijkheid van het personeel is eigenlijk een weerspiegeling van de ervaring die wij hebben met de inwoners van Le Marche. Ik denk dat we de gehele week ongeveer 10 Nederlandse kentekens hebben gezien. Dagen kunnen rondrijden over de meest mooie en rustige wegen, door de diverse dorpjes, valleien, heuvels en bossen. Iedere keer weer genietend van de omgeving en het moois dat Le Marche te bieden heeft. We hebben enorm genoten van deze mooie week op een mooie plek in een mooi huis.

Familie van der Wel (juni 2017)


Wij willen jullie bedanken voor het mogen huren van jullie heerlijke appartement en omgeving van Casa San Pietro. Wij hebben weer een heerlijke week vertoefd in jullie Casa en genoten van de rust, het eten in de omgeving en alle gerieven die jullie casa biedt. Casa San Pietro is voor ons een adres waar we het hoofd weer helemaal leeg hebben gemaakt.

Nogmaals bedankt en waarschijnlijk gaan we nog wel een keertje terug.

Berrie en Hettie Goevaerts (mei 2017)


Wat hebben we genoten van onze week in Casa San Pietro. Een sfeervol huis, van alle gemakken voorzien, op een fijne plek met prachtig uitzicht! We waren echt onder de indruk bij aankomst! We werden hartelijk ontvangen en konden direct genieten van een koel glas wijn bij het zwembad. Het huis is prachtig ingericht, en we hebben plezier gehad van de tijdschriften en boeken! Rond het huis zijn veel mogelijkheden om lekker te kunnen zitten. Kortom : een aanrader! We hebben ons dan ook prima vermaakt, zijn naar zee geweest in Senigallia, hebben Urbino bezocht en de markt in Corinaldo. Heerlijk uit eten geweest in Loretello en Nidastore. Er is zoveel te doen in de omgeving en dat allemaal met prachtig weer.

Familie van Benthem (augustus 2016)


Ons verblijf in Casa San Pietro deze zomer was weer geweldig. De afgelopen jaren hebben we één van de beneden appartementen gehuurd (met portico!) maar dit jaar hebben we met onze zoons en hun vriendinnen van het hele huis kunnen genieten. Wat een sfeervolle locatie en comfortabel verblijf. Prachtig rondom uitzicht over de velden en alles is tot in de puntjes verzorgd. Vooral genoten van de rust en heerlijke lokale Italiaanse keuken. Een fijne vakantieplek om naar terug te verlangen!

Familie Wijnenga (juli 2016)


Het was een geweldig appartement in een prachtige omgeving. De eigenaren hebben hun woning mooi en stijlvol gerenoveerd, met de nodige luxe. We hebben mooie wandelingen gemaakt naar en vanuit de dorpen en stadjes in de omgeving.

Familie Roodenburg (juni 2016)


In september 2015 hebben we een heerlijke tijd gehad in de sfeervolle appartementen Madonna del Piano en Loretello, van alle gemakken voorzien inclusief goed gedocumenteerde mappen van beziens- en etenswaardigheden in de omgeving. En de heerlijke lokale wijnen niet te vergeten. De rust, de mooie uitzichten, het zwembad, het terras onder de moerbeibomen en de aantrekkelijke dorpjes in de omgeving van San Pietro maakt dat we graag nog eens terugkomen.

Renée & Werner Haas, Reinier & Fabienne (september 2015)


Aan het einde van de wereld en dan nog net iets verder het grindpad afdalen, bereik je het haast hemelse Case San Pietro. Een prachtig gerestaureerde boerderij te midden van het Italiaanse heuvellandschap. We arriveerden in het donker en werden super gastvrij ontvangen. Toen we de volgende ochtend wakker werden stonden we versteld van het fantastische uitzicht. We waren direct onder de indruk van het weidse uitzicht op de velden en de toppen van de Apennijnen. We voelden ons meteen 'thuis'. De boerderij is van een luxe eenvoud. Oude elementen zijn bewaard gebleven zoals de beginselen van de eerste muren. Prachtige eikenhouten panelen voor de glazen deuren karakteriseren het Italiaanse. Wij verbleven in het tweekamer-appartement Madonna del Piano. Het appartement is

zeer schoon, praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien! Ook voor onze zoon Mats (6 maanden) ontbrak niets. In de portico geniet je van het uitzicht op het zwembad en de omgeving. Door de beleving vanuit de portico waan je jezelf in een schilderij waarvan je urenlang kunt genieten. Rondom de boerderij zijn verscheidende terrassen en verkoelende plekjes met unieke uitzichten. Je kunt druiven plukken van de trossen rondom het huis. Heerlijk! In de nabije omgeving bevinden zich onweerstaanbaar goede lokale restaurants. Onze ultieme beleving was in het dorpje Nidastore. Hier geniet je op een pittoresk dorpsplein van heerlijk zelfgemaakte Italiaanse lekkernijen. Probeer zeker de zelfgemaakte tiramisu en de huisgemaakte limoncello. Kortom ben je op zoek naar een fantastisch huis met uitzicht, rust en voortreffelijke Italiaanse lekkernijen in de nabije omgeving, dan beleef je hier een ultieme vakantie! Nogmaals dank voor het bijzondere verblijf en op naar een mooi seizoen.

Susanne, Tim en Mats (augustus 2015)