Welkom bij Casa San Pietro

Dit 100 jaar oude boerenhuis is in oude stijl gerestaureerd. Zo zijn de voormalige stallen op de benedenverdieping omgevormd tot twee lichte, koele en ruime appartementen. Deze appartementen (Loretello en Madonna del Piano) zijn genoemd naar dorpjes in de directe nabijheid.

Het huis ligt te midden van de weidse heuvels van Le Marche. Er is uitzicht op de bergen Monte Catria en Monte Acuto in de Apennijnen.

Naast het huis ligt een royaal zwembad. Rond het zwembad ligt een fraai natuurstenen terras met ligstoelen en zonnebedden.

De streek heeft alles van het oorspronkelijke Italië, zowel op het gebied van cultuur als natuur. Karakteristiek voor de streek zijn de golvende heuvels bedekt met graanvelden, zonnebloemen, olijfboomgaarden en druivenstokken. Het is een mooie plek om in alle jaargetijden te genieten van de overweldigende en steeds veranderende natuur. De inwoners van Le Marche zijn bijzonder vriendelijk.

U kunt de rust en de schoonheid van de ‘campagna’ afwisselen met het aangename strandleven aan de Adriatische zee, de wandelingen in het berglandschap van de Apennijnen en de bezoeken aan de talloze oude stadjes met sfeervolle pleinen, gezellige markten en bijzondere bezienswaardigheden.

Op enkele kilometers afstand van het huis zijn er diverse goede en gezellige eetgelegenheden met zeer smakelijke lokale gerechten, heel puur en voor aantrekkelijke prijzen.

De mogelijkheid bestaat om mee te doen aan een kookworkshop.

placeholder placeholder placeholder placeholder