Casa San Pietro

8 personen · 3 woonkamers met keuken · 3 badkamers met douche en toilet · 4 slaapkamers · 3 terrassen · zwembad met groot terras · wifi · kinderbedje en –stoel op aanvraag

Bovenverdieping Deze bestaat uit een ruime woonkamer + keuken met terras, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed, een toilet, een badkamer met douche.

In de zonnige woonkamer staat een tafel geschikt voor 8 personen. De ruime keukenhoek is uitgerust met grote koelkast/vriezer en een oven. Vanuit de woonkamer kom je via dubbele deuren op een terras waar je ’s ochtends je eerste espresso kunt drinken en ’s avonds in alle stilte kunt genieten van een goed glas wijn onder een prachtige sterrenhemel.

Begane grond Appartement Loretello Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met een keukenhoek. Er is een koelkast met vriesgedeelte en een magnetron. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche en toilet. Het appartement heeft een eigen toegang en een eigen terras met eettafel en stoelen. Het appartement is royaal voor 2 personen. Er staat een slaapbank (1.30 m x 2.10 m) in de woonkamer waarop eventueel 1 kind tot 12 jaar kan slapen.

Appartement Madonna del Piano Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer met een keukenhoek. Er is een koelkast met vriesgedeelte en een magnetron. De slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet. Het appartement heeft een eigen toegang en een portico (overdekt terras) met een eettafel voor 8 personen. In de zomer kunt u hier heerlijk buiten eten. Het appartement is royaal voor 2 personen. Er staat een slaapbank (1.30 m x 2.10 m) in de woonkamer waarop eventueel 1 kind tot 12 jaar kan slapen. Het appartement ziet uit op het zwembad.